Se poate aplica oja peste unghiile polygel?

Te-ai plictisit de unghiile clasice și cauți ceva nou? Dacă da, atunci este timpul să investiți într-un kit polygel.

Polygelul a devenit din ce în ce mai popular. Spre deosebire de unghiile tradiționale acrilice sau cu gel, este ușor și oferă o senzație mai naturală manichiurii tale – ceea ce îl face perfect pentru doamnele care doresc o protecție fiabilă fără a sacrifica confortul.

Se poate aplica oja peste unghiile polygel?

Se poate aplica oja peste unghiile polygel 2

Da, puteți aplica oja peste unghiile din polygel. Polygelul este similar cu unghiile acrilice sau cu unghiile cu gel. Se aplică pe unghia naturală și se polimerizează sub o lumină UV sau LED pentru a întări și a fixa produsul. Odată ce polygelul este complet întărit, puteți aplica ojă peste el, la fel cum ați face-o cu unghiile naturale.

Trebuie doar sa fiți sigure că polygelul este complet întărit înainte de a aplica oja de unghii. Dacă polygelul nu este complet întărit, este posibil ca oja să nu adere bine și să deterioreze polygelul. Puteți verifica instrucțiunile producătorului pentru a afla timpul de întărire recomandat pentru produsul polygel pe care îl utilizați.

Atunci când aplicați oja peste polygel, cel mai bine este să folosiți straturi subțiri și uniforme, pentru a evita ca excesul de ojă să se adune sau să facă bule.

Puteți folosi un strat de bază pentru a ajuta oja de unghii să se prindă mai bine și pentru a proteja polygelul de decolorarea.

Cum se aplică oja pe unghiile din Polygel

Iată care sunt pașii de aplicare a ojei pe unghiile din polygel:

 1. Unghiile din polygel trebuie să fie curate și uscate. Poți lustrui ușor suprafața polygelului pentru a îndepărta orice reziduu și pentru a crea o suprafață aspră pe care să adere oja de unghii.
 2. Aplicați un strat de bază pe unghiile din polygel. Aceasta va ajuta oja de unghii să adere mai bine și va proteja polygelul de decolorare.
 3. Alegeți culoarea ojei pe care doriți să o folosiți și agitați bine flaconul înainte de a-l aplica.
 4. Aplicați un strat subțire și uniform de ojă pe unghiile din polygel, începând de la baza unghiei și urcând spre vârf. Aveți grijă să aplicați oja uniform și să evitați ca aceasta să ajungă pe pielea din jurul unghiilor.
 5. Lăsați primul strat de ojă să se usuce complet înainte de a aplica un al doilea strat. Dacă doriți un finisaj mai opac, puteți aplica un al treilea strat de ojă.
 6. După ce ați aplicat numărul dorit de straturi, finalizați cu un strat de top coat pentru a adăuga un plus de strălucire.
 7. Lăsați stratul superior să se usuce complet înainte de a face orice activitate care ar putea cauza ciobirea sau exfolierea.

Cum se aplică oja pe unghiile din polygel

Cum să folosiți ștampile pe unghiile din polygel

Iată care sunt pașii pentru a folosi ștampile pe unghiile din polygel:

 1. Începeți prin a selecta desenul pe care doriți să îl utilizați și așezați placa de ștampilare a unghiilor pe o suprafață plană.
 2. Turnați o cantitate mică de ojă pentru ștampilat sau ojă obișnuită pe desenul de pe placa de ștampilat. Întindeți oja pe desen, asigurându-vă că îl acoperiți complet și că îndepărtați excesul de ojă.
 3. Apăsați rapid ștampila pe desen.
 4. Ridicați ștampila de pe desen și apăsați-o pe unghia din polygel, rulând-o pe întreaga unghie pentru a transfera desenul.
 5. Repetați procesul pe fiecare dintre unghiile din polygel, curățând ștampila și placa între fiecare utilizare.

Beneficii

 1. Extensiile Polygel oferă un aspect și o senzație naturală, iar vopsirea acestora vă permite să personalizați culoarea și designul pentru a se potrivi cu stilul dvs. personal.
 2. Polygelul este un material puternic și durabil, așa că puteți avea încredere că extensiile de polygel pictate vor dura mult timp.
 3. Vopsirea extensiilor din polygel vă permite să schimbați culoarea sau designul cu ușurință și fără a deteriora extensiile. Acest lucru poate fi deosebit de convenabil dacă doriți să vă schimbați frecvent look-ul sau dacă doriți să vă asortați unghiile la o anumită ținută sau ocazie.
 4. Polygelul este rezistent la ciobire și exfoliere, astfel încât extensiile tale pictate din polygel au șanse să rămână cu un aspect proaspăt și vibrant pentru o perioadă mai lungă de timp în comparație cu oja tradițională.
 5. Polygelul este mai flexibil decât acrilicele, ceea ce înseamnă că este mai puțin predispus la crăpare sau rupere. Acest lucru poate face ca extensiile din polygel pictat să fie mai confortabile de purtat și mai puțin predispuse la deteriorări.
Avatar photo

Lavinia Panait Informatii generale despre manichiura si pedichiura, unghii false, tendinte in nails art ale fiecarui sezon si metode de lucru ale unghiilor cu gel si acril Linkedin | Twitter | Pinterest | Youtube  

Lasă un comentariu