Despre noi

Bine ați venit pe site-ul nostru www.kitpolygel.ro

Suntem o echipă de profesioniști dedicați în domeniul unghiilor care sunt pasionați de a oferi clienților noștri cea mai bună experiență posibilă. Scopul nostru este să vă ajutăm să obțineți unghii frumoase și sănătoase, care vă vor face să vă simțiți încrezătoare și cu stil.

Oferim sfaturi despre unghiile polygel, inclusiv modele de unghii personalizate, lacuri de gel și nail art. Echipa noastră este în permanență la curent cu cele mai noi tendințe și tehnici pentru a vă oferi cele mai inovatoare și de înaltă calitate produse de pe piață.

Pe lângă angajamentul nostru față de excelență, suntem dedicați siguranței și igienei clienților noștri. Toate produsele sunt selectate cu atenție pentru a ne asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Vă mulțumim că ne-ați ales pe noi pentru toate nevoile dvs. de unghii din polygel. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să obțineți un aspect perfect!

Avatar photo

Lavinia Panait Informatii generale despre manichiura si pedichiura, unghii false, tendinte in nails art ale fiecarui sezon si metode de lucru ale unghiilor cu gel si acril Linkedin | Twitter | Pinterest | Youtube