57+ Modele de Unghii Cu Gel (2024) – Unghii Simple, Primăvară, Vară

Sosirea noului anotimp aduce o gamă largă de culori la vârful degetelor tale. Poți sărbători acest lucru cu modele de unghii cu gel pline de culori vibrante.

Astfel devine momentul perfect pentru pasionatele de nail art să exploreze și să adopte atmosfera acestui anotimp.

De la cele mai recente tendințe care au cuprins saloanele de manichiură, am aliniat 57+ dintre cele mai captivante modele noi unghii cu gel pentru a vă inspira următoarea manichiură.

Pregătiți-vă să vă asortați unghiile cu vibrațiile confortabile ale sezonului.

(57+) Modele de Unghii Cu Gel pe care să le încerci acasă.

1. Eleganță în Roșu Burgund și Auriu

Modele de Unghii Cu Gel rosu burgund

Această manichiură sofisticată în nuanțe de roșu burgund, accentuată cu inele de aur, emite un aer de opulență și rafinament. Fiecare unghie, pictată meticulos, își dezvăluie personalitatea unică, transformând mâna într-o operă de artă.

2. Simplitate și Naturalețe

Modele de Unghii Cu Gel simple naturale albe

Unghii albe, lungi și elegante. Această manichiură subliniază frumusețea și atenția la detalii, reflectând grijă și dedicarea pentru un stil personal impecabil.

3. Strălucire Roz Feminină

Modele de Unghii Cu Gel cu roz sclipitor

Unghii roz vibrante, care reflectă o combinație perfectă de feminitate și glamour. Inelul de aur cu cristale strălucitoare completează această manichiură sofisticată, adăugând un plus de eleganță.

4. Modele de Unghii Cu Gel „Jocul Culorilor”

gabry_nail_artist 2

Pentru modele noi unghii cu gel propunem o abordare jucăușă, în nuanțe vibrante de galben și roz, un omagiu adus farmecului colorat al toamnei. Accentuată de un ceas elegant și un fundal casual de denim, este o captură a stilului sezonier la cel mai personal nivel. Puteți folosi diferite tipsuri de unghii pentru acest model.

5. Perle și Diamante

Modele de Unghii Cu Gel Perle și Diamante

Mâna unei femei este împodobită cu unghii în nuanțe vibrante de portocaliu, decorate cu perle și diamante. Unghia centrală, accentuată cu pietre albe strălucitoare, devine punctul focal al unei eleganțe desăvârșite. Puteți obține unghii asemănătoare folosind un kit polygel.

6. Atracție de toamnă

Atracție de toamnă

Unghii într-un ton maro profund, împodobite cu sclipiri de argint. Nuanța bogată de maro a ojei se completează perfect cu strălucirea argintie, subliniind arta manichiurii și stilul personal creativ.

7. Linii de Argint

Linii de Argint

Unghii în argintiu, reflectând eleganța și rafinamentul. Fiecare unghie este o mică operă de artă, combinând nuanțe subtile de bej cu accente strălucitoare de argint, creând un efect vizual deosebit de captivant.

8. Glamour Argintiu Roz

Glamour Argintiu Roz

Modele noi unghii cu gel perfecte cu accente de argintiu strălucitor, această manichiură emană eleganță și rafinament. Sclipirea argintie adaugă un aer de glamour, transformând fiecare gest într-o declarație de stil.

9. Modele de Unghii Cu Gel Roz cu motive florale

Roz cu motive florale

Mâini îngrijite ținând o pătură pufoasă, cu unghii manichiurate într-o nuanță vibrantă de roz, fiecare decorată cu o floare delicată. Această imagine subliniază frumusețea detaliilor și importanța îngrijirii personale.

10. Mister în Violet

O simfonie de violet și roz se desfășoară într-un dans de eleganță și rafinament, unde bijuteriile sunt ecouri ale unei promisiuni de neuitat. În acest tablou, culorile vorbesc despre pasiunea pentru frumos și atenția la detalii care transformă cotidianul în artă.

11. Contrastul Eleganței

Contrastul Eleganței - Modele de Unghii Cu Gel

O paletă de negru și roz se împletește într-o expresie artistică de stil și sofisticare. Fiecare unghie devine o pânză mică, unde strălucirea și textura se unesc pentru a nara o poveste de neuitat.

12. Verdele Smaraldului

Verdele Smaraldului - Modele de Unghii Cu Gel

Verdele smaraldului prinde viață într-o explozie de sclipiri, îmbrățișând mâinile cu o eleganță care sfidează simplitatea. Fiecare gest devine o declarație de stil, unde frumusețea se joacă în lumina strălucitoare a detaliilor fine.

13. Eleganță și Rafinament

Eleganță și Rafinament

Detaliile fine ale manichiurii în nuanțe de alb, argintiu și auriu se împletesc cu accesoriile alese, creând o simfonie de stil și eleganță. Lumina blândă subliniază fiecare linie și culoare, reflectând o imagine sofisticată și atentă la detalii.

14. Modele de Unghii Cu Gel „Dansul Fluturilor”

Modele de Unghii Cu Gel fluturi

Fluturi în nuanțe de albastru și mov își etalează grația pe unghii, transformându-le într-o galerie de artă miniaturală. Fiecare detaliu pictat manual este o celebrare a frumuseții efemere și a talentului artistic.

15. Aurora Boreală a Unghiilor

Modele de Unghii Cu Gel portocaliu

Unghiile în nuanțe de portocaliu și roz se contopesc într-un spectacol vizual, unde bijuteriile cu diamante și safir adaugă un contrast de lux și strălucire. Fiecare detaliu reflectă o alegere stilistică îndrăzneață și personală.

16. Eleganță Naturală

modele de unghii cu gel - Eleganță Naturală

Unghiile, îmbrăcate în alb pur și accente aurii, evocă o frumusețe atemporală. Fiecare detaliu, de la frunza aurie pictată cu măiestrie până la curbele elegante ale unghiilor, este o odă adusă rafinamentului.

17. Roșu Pasional

modele de unghii cu gel rosu pasional

Unghiile roșii, vibrante, sunt un simbol al audacei și pasiunii, fiecare vârf decorat cu modele în spirală ce adaugă un plus de caracter. Inelele de aur, diverse în stil și design, îmbrățișează degetele, completând un tablou de stil personal și îndrăzneț.

18. Splendoare Stelară

Modele de Unghii Cu Gel auriu cu inele strălucitoare

Unghiile aurii strălucesc în armonie cu inelele încrustate cu diamante, creând o simfonie de lux și stil. Fiecare inel, de la cel cu design stelar până la cele cu diamante, iradiază o splendoare care reflectă sofisticarea și glamour-ul.

19. Green Savage

Manichiură cu imprimeu leopard și detalii verzi

Manichiura cu imprimeu leopard și accente de verde smarald adaugă un aer de sălbăticie controlată, în timp ce perlele delicate sugerează o eleganță neașteptată. Fiecare detaliu, de la unghia cu diamant solitar până la sticla de ojă verde vibrantă, este o declarație de stil și personalitate.

20. Manichiură cu alb și argintiu

Manichiură cu alb și argintiu

Modele noi unghii cu gel care îmbină alb pur cu sclipiri de argint, creând o apariție glamour și strălucitoare. Fiecare detaliu al manichiurii subliniază o atenție deosebită la îngrijire și un stil personal meticulos, transformând unghiile într-un veritabil accesoriu de expresie și sofisticare.

21. Manichiură franceză pe fond de denim

Manichiură franceză pe fond de denim

Manichiura french, un simbol al eleganței atemporale, se distinge pe fondul texturii denimului albastru deschis. Poziționarea grațioasă a mâinilor subliniază calitățile estetice și alegerile stilistice sofisticate ale femeii.

22. Manichiură cu dungi aurii

Manichiură galbenă cu dungi aurii

Unghia galbenă, meticulos decorată cu o dungă de aur, se asortează perfect cu inelul somptuos, transmițând o eleganță și o atenție deosebită pentru estetică. Detaliul captivant al unghiei și inelului evidențiază arta manichiurii și aprecierea pentru lux și stil.

23. Manichiură cu accente albastre

Manichiură roz cu accente aurii

Glamour și Creativitate – Sursa: INSTAGRAM @_nailsbyemmaa_

Unghiile în nuanțe de roz și aur strălucesc, emanând feminitate și grație. Manichiura meticulos realizată și inelele de aur subliniază eleganța și sofisticarea, în timp ce modelele inventive adaugă o notă artistică și demonstrează atenția

24. Manichiură cu accente aurii și argintii

Manichiură cu accente aurii și argintii

Eleganță și Rafinament – Sursa: INSTAGRAM @_nailsbyemmaa_

Mâna unei femei se distinge prin accesorii aurii, de la inelul care captează lumina până la brățara încrustată cu diamante, emana eleganță și lux. Unghiile, pictate cu măiestrie în nuanțe de aur și maro, se completează cu designuri care atrag privirea, în timp ce un lac de unghii argintiu adaugă un contrast răcoros tonurilor calde. Inelele de nuntă, simbol al iubirii și angajamentului, își găsesc locul pe mâna împodobită cu dragoste și stil.

25. Geometrie în Contrast

Artă unghii geometrică în alb și negru

Artă Geometrică – Sursa: INSTAGRAM @mia.nailartist

Unghiile dezvăluie o lume de forme și contraste, unde negrul profund și albul pur se întâlnesc în modele geometrice de o precizie artistică. Fiecare linie și zigzag captează esența unui stil personal, definit prin claritate și simetrie.

26. Rafinament Roz

Rafinament Roz

Unghiile lungi, în nuanțe de roz, sunt împodobite cu modele subtile și un inel cu diamant care scânteiază, reflectând o lume de eleganță și stil. Inelul în formă de stea de mare adaugă o notă de originalitate și joacă, completând tabloul unei ținute perfect asortate.

27. Flori și Sclipiri

Manichiură cu flori și accente aurii

Arta Manichiurii Florale – Sursa: INSTAGRAM @_nailsbyemmaa_

Aceste modele noi unghii cu gel dezvăluie un univers de flori delicate în nuanțe de albastru și roz, accentuate de detalii aurii care adaugă un plus de rafinament. Inelul de aur cu diamante, purtat cu mândrie, completează acest portret de frumusețe și expresie personală.

28. Florile Primăverii

Manichiură roz cu floare vibrantă

Delicatetea Florilor pe Unghii – Sursa: INSTAGRAM @elenad.nailsartist

Unghia roz, împodobită cu o floare vibrantă, reflectă frumusețea și reînnoirea primăverii. Accentele de argintiu și sclipiri de negru adaugă un contrast elegant, în timp ce instrumentele de manichiură argintii sunt mărturia grijii și preciziei dedicate acestui ritual de înfrumusețare.

29. Delicatețea Punctelor

modele noi unghii cu gel roz cu accente purpurii

Arta Unghiilor în Nuanțe de Roz – Sursa: INSTAGRAM @_nailsbyemmaa_

Modele noi unghii cu gel roz accentuate de puncte purpurii, reflectă o estetică rafinată și personală. Inelul de aur cu diamante subliniază un gust impecabil, în timp ce sticluța de ojă în mâna opusă completează paleta de culori într-un mod armonios.

30. Leaves Nail Art

Manichiură burgund cu inel purpuriu

Complexitatea Unghiilor Burgund – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

Manichiură perfectă, împodobită cu unghii burgund și inele variate, reflectă o estetică sofisticată. Inelul de aur adaugă o notă de rafinament, în timp ce designul unghiilor, de la cel cu frunze până la cel cu pietre strălucitoare, captează frumusețea și atenția la detaliu în arta unghiilor.

31. Eleganță În Contrast

Manichiură neagră și roz cu inele decorative

Jocul Culorilor și Bijuteriilor – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

Unghii pictate meticulos în negru și roz, reflectă o atenție deosebită pentru detalii. Inelele pe diferite degete, de la cel cu onix negru care adaugă o eleganță misterioasă, la banda clasică de aur cu trei diamante strălucitoare, radiază lux și sofisticare. Unghia ținută între degete, cu un design captivant de pânză de păianjen, arată o predilecție pentru arta unghiilor unică și atrăgătoare.

32. Feminitate și Inimioare

modele noi unghii cu gel roz cu inimioare și inele aurii

Simfonia Eleganței Feminine – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

O manichiură impecabilă, este pusă în valoare de unghii roz cu buline și inimioare delicate, emanând jucăușenie și farmec. Inelele aurii, de diferite dimensiuni, încercuiesc degetele, reflectând lumina și adăugând un strop de glamour. Brățara de perle albe, strălucitoare, înconjoară încheietura mâinii, contrastând cu fundalul și accentuând grația mișcării mâinii.

33. Strălucire și Rafinament

Manichiură roz cu design de diamante

Eleganța Unghiilor cu Diamante – Sursa: INSTAGRAM @dianamoldovan_nail_artist

Mâna delicată, cu unghii roz folosind cea mai bună Ojă Semipermanentă 3 în 1 împodobite cu designuri complexe de diamante, este în centrul atenției, exemplificând eleganța și stilul. Unghia care iese în evidență cu un contur auriu adaugă un plus de lux, în timp ce o altă unghie este înnobilată de un inel de aur strălucitor. Imaginea surprinde de asemenea o apropiere a urechii purtătoarei, împodobită cu cristale Swarovski scânteietoare, contribuind la o imagine generală de sofisticare și glamour.

34. Eleganță Pastelată

Manichiură roz și albă pe fond natural

Armonie și Rafinament – Sursa: INSTAGRAM @elenad.nailsartist

Mâna unei femei, împodobită cu unghii roz și albe, reflectă o măiestrie impecabilă și un gust rafinat. Inelul strălucitor pe deget adaugă o notă de eleganță, în timp ce fundalul cu o plantă de aloe vera aduce un contrast natural și proaspăt, subliniind frumusețea simplă și pură a manichiurii.

35. Red River

modele noi unghii cu gel burgund cu inel zigzag

Arta Unghiilor și Bijuteriile – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

Intrăm în lumea unei artiste de unghii talentate, unde fiecare detaliu este pictat cu precizie și artă. Mâna femeii, prezentând unghii burgund elegante și inele cu designuri captivante, este o demonstrație de măiestrie și stil. În mâna ei, o gamă de culori de ojă așteaptă să fie transformate în opere de artă, în timp ce inelul cu model zigzag adaugă un element de intrigă și sofisticare întregii compoziții.

36. Rafinament Roz și Auriu

Manichiură roz cu accente aurii

Luxul Detaliilor – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

Imaginea dezvăluie o manichiură roz și aurie, executată cu o măiestrie care subliniază stilul luxos și la modă al purtătoarei. Inelele de aur, în special inelul ondulat proeminent, împreună cu motivele delicate de frunze aurii pe unghii, creează o estetică sofisticată și atrăgătoare, punând în valoare mâna îngrijită și bine manichiurată a femeii.

37. Modele de Unghii Cu Gel „Red Lips”

Manichiură cu design floral roz și alb

Red Lips – Sursa: INSTAGRAM @ioanacristescunailartist

Manichiură roz și albă, executată cu o precizie uimitoare, care pune în valoare talentul și îndemânarea artistei de unghii. Designul floral delicat, pictat pe unghie, și litera „J” personalizată adaugă un touch personal și sofisticat. În fundal, se întrezărește un semn care indică „Ioana Cristescu Nail Artist”, sugerând locația unde a fost realizată această operă de artă pe unghii.

38. Cristals

Manichiură albă cu cristale Swarovski

Splendoarea Unghiilor cu Cristale – Sursa: INSTAGRAM @mia.nailartist

Manichiură albă lucioasă, îmbogățită cu accente argintii, cristale și strasuri, care adaugă un aer de glamour și eleganță. Punctul central al compoziției îl constituie unghiile decorate meticulos cu cristale Swarovski, creând un spectacol vizual captivant. Cristalele scânteiază și reflectă lumina, sporind farmecul manichiurii. Această imagine este o mărturie a artizanatului și creativității în designul de unghii, evidențiind pasiunea pentru stil și dorința de a face o declarație de modă prin mâinile impecabil manichiurate.

39. Albastru Regal

Manichiură albastră și albă cu inel argintiu

Modele de unghii albastru regal – Sursa: INSTAGRAM @ioanacristescunailartist

Într-un salon de unghii stilat, atenția este captată de mâna unei femei cu unghii albastre și albe, manichiurate impecabil. Mâna, poziționată cu eleganță, expune arta și precizia tehnicianului de unghii. Atenția la detalii este subliniată de prezența unui inel argintiu care împodobește unul dintre degete.

40. Frumusețe la Superlativ

Manichiură roz cu inel roz și inel zigzag auriu

Arta Unghiilor Delicate – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

Mâna unei femei, prezentată într-un prim-plan impresionant, este împodobită cu o manichiură perfectă, în nuanțe de roz și alb. Degetele ei prind cu delicatețe un inel roz spectaculos, în timp ce unghiile sunt adevărate opere de artă, cu frunze albe delicate pe un fond roz vibrant. Ca atingere finală, un inel auriu în zigzag adaugă o notă de eleganță întregii imagini. Compoziția captivează privitorii prin atenția la detalii și prezentarea îndemânatică a acestor accesorii ornamentale.

41. Colors

Manichiură roz și mov cu floare mică mov

Creativitatea În Artă Unghială – Sursa: INSTAGRAM @ioanacristescunailartist

Unghiile bine îngrijite sunt pictate cu măiestrie în nuanțe de roz și mov, creând un design care atrage privirea. Mâna femeii ține delicat un tampon de bumbac, sugerând că tocmai a completat o rutină de îngrijire a unghiilor. În plus, o mică floare mov este plasată cu grijă pe una dintre unghii, adăugând o notă de eleganță și farmec aspectului general. Arta unghială complexă include și puncte galbene și o floare verde pe o altă unghie, demonstrând creativitatea și atenția la detalii a persoanei. Fotografia surprinde frumusețea și artizanatul îngrijirii unghiilor, evidențiind alegerile stilistice și trendy ale femeii.

42. Christmas and candies

Manichiură roz și albă cu inel de perlă

Christmas and candies – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

Delicatețea fulgilor de zăpadă, pictați cu mâna sigură a artistului, se contrapune cu modelul geometric, amintind de simetria ascunsă în natură. Fiecare unghie devine un vers în poezia estetică a mâinii, o odă adusă frumuseții efemere și artei care rezistă trecerii timpului.

43. Nuanțe de Vis

modele noi unghii cu gel cu nuanțe pastelate

Armonie în Pastel – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

Armonia pastelurilor se împletește cu visul, creând o simfonie de culori delicate care aduc la viață fiecare zâmbet ascuns în detaliile zilnice.

44. Opaluri și Flori

Manichiură cu opaluri galbene și flori

Dansul Culorilor și Formelor – Sursa: INSTAGRAM @ioanacristescunailartist

Un carnaval de forme și culori se desfășoară pe unghii, unde opalurile galbene și florile delicate își spun povestea sub lumina reflectoarelor, împletind eleganța cu joaca de lumini.

45. Fructat

Manichiură cu cireșe și flori

Arta Unghiilor în Culori Vii – Sursa: INSTAGRAM @gabry_nail_artist

Un tablou viu, unde cireșele roșii își spun poveștile pe un fond de puritate. Fiecare unghie devine o scenă unde natura și imaginația se întâlnesc într-o sărbătoare a frumuseții.

46. Linii curbate

Manichiură roz și negru cu design artistic

Design Artistic în Roz și Negru – Sursa: INSTAGRAM @gabry_nail_artist

Un spectacol de culoare și formă se desfășoară la vârfurile degetelor, unde rozul întâlnește negrul într-un dans geometric de neuitat. Fiecare unghie devine o mică operă de artă, o poveste spusă în culori și linii.

47. Albastru Regal

modele noi unghii cu gel albastru regal

Albastru Regal și Strălucire – Sursa: INSTAGRAM @gabry_nail_artist

O nuanță de albastru profund îmbracă unghiile într-o eleganță de neegalat, în timp ce un inel strălucitor adaugă un accent de rafinament. Este o declarație de stil care captivează și încântă privirea.

48. Modele de Unghii Cu Gel – Fulgi de nea

Manichiură albă și aurie cu fulgi de nea

Frumusețea Iernii pe Unghii – Sursa: INSTAGRAM @amanda.sudolll

Unghiile se transformă în pânze delicate, pictate cu fulgi de nea aurii care aduc magia iernii la vârfurile degetelor. Fiecare detaliu strălucește de eleganță, împletind frumusețea rece a zăpezii cu căldura aurului.

49. Șoapte în Violet

Manichiură violet cu accente argintii

Arta Unghiilor în Violet și Argintiu – Sursa: INSTAGRAM @roxanabenta

Un dans delicat de violet și alb se împletește cu accente argintii, creând o manichiură care vorbește despre eleganță și mister. Fiecare unghie devine o poveste, un secret murmurat în culori și texturi.

50. Poveste în Alb

Manichiură albă elegantă cu carte

Eleganță și Povești – Sursa: INSTAGRAM @roxanabenta

Unghiile albe, lungi, îmbrățișează cu delicatețe coperțile unei cărți, evocând un univers unde eleganța se întâlnește cu misterul poveștilor nescrise. Inelul de argint completează acest tablou, invitând la contemplație și imaginație.

51. Modele de Unghii Cu Gel cu Reflexii Argintii

Manichiură argintie sofisticată

Sofisticare în Argintiu – Sursa: INSTAGRAM @roxanabenta

Mâna se întinde grațios, îmbrăcată în puritatea unui alb imaculat și în strălucirea argintului aplicat cu măiestrie pe unghii. Fiecare particică de argint prinsă în lumina reflectă un stil distinct și o prezență care nu necesită cuvinte.

52. Golden Tips

modele noi unghii cu gel - Manichiură cu accente aurii

Eleganță și Rafinament – Sursa: INSTAGRAM @gabry_nail_artist

Într-un ritual zilnic, eleganța se întâlnește cu confortul, unde fiecare sorb de cafea este însoțit de strălucirea aurului. Mâinile vorbesc despre un stil de viață unde frumusețea se împletește cu momentele de respiro.

53. Modele de Unghii Cu Gel – Alb și Aur

Manichiură albă cu design aurit

Stil și Sofisticare – Sursa: INSTAGRAM @roxanabenta

Un ecou al eleganței se reflectă în contrastul dintre albul pur și detalii aurii, o declarație de stil care transcende timpul. Îmbrăcămintea nu face decât să sublinieze această poveste vizuală, unde fiecare detaliu este o piesă de rezistență.

54. Astronomie pe Unghii

Manichiură cu motive astrale

Cosmosul la Puntea Degetelor – Sursa: INSTAGRAM @roxanabenta

Pe un fond nocturn de negru, stelele și semiluna de aur își fac apariția, aducând cu ele misterul infinitului ceresc. Fiecare unghie devine o odă adusă cerului nopții, un tablou mic dar grandios de frumusețe cosmică.

55. Pink – White

unghii pink white

Set de unghii în formă de migdală, decorate cu un design abstract de artă pe unghii în nuanțe de nud și alb. Fiecare unghie este meticulos pictată pentru a avea curbe elegante și linii fluide, creând un aspect sofisticat și modern.

56. Spring Flowers

spring flowers

Unghii lungi, în formă de stiletto, vopsite într-un gradient de la roz pal la un roz mai intens la vârfuri. Fiecare unghie este decorată cu un mic model floral aproape de vârf, compus din petale roșii și puncte, ce accentuează estetica jucăușă și feminină.

57. Unghii de vară

unghii de vara

Unghii scurte, în formă ovală, cu un design minimalist și colorat. Unghiile sunt vopsite într-un ton nud translucid, cu vârfuri accesorizate diferit: unele sunt decorate cu o bandă orizontală galbenă, în timp ce altele prezintă pete roz neon în partea superioară.

Avatar photo

Lavinia Panait Informatii generale despre manichiura si pedichiura, unghii false, tendinte in nails art ale fiecarui sezon si metode de lucru ale unghiilor cu gel si acril Linkedin | Twitter | Pinterest | Youtube  

Lasă un comentariu

modele unghii primavara - vara 2