Tipsuri Unghii – Top 3 cele mai bune

Îți dorești unghii lungi și frumoase, fără a fi nevoie să le întreții? Merită neapărat să te orientezi spre tipsuri unghii false.

Aceste accesorii mici și ingenioase vă pot transforma vârfurile degetelor într-o clipă, oferindu-vă unghiile perfecte de salon la care ați visat întotdeauna.

De-a lungul timpului am testat diferite modele de tipsuri unghii, și am hotărât să vă împărtășesc în acest articol care sunt, după părerea mea, cele mai bune tipsuri.

Top 3 cele mai bune tipsuri unghii

1. Tipsuri Unghii Dizolvabile Migdala Soak Off

Am avut plăcerea de a testa și folosi acest model de Tipsuri Unghii Dizolvabile Soak Off – Migdala, și trebuie să spun că experiența a fost absolut încântătoare.

Aceste tipsuri, disponibile în 12 dimensiuni diferite, s-au potrivit perfect unghiilor mele, oferindu-mi flexibilitatea de a alege exact mărimea potrivită.

Ușor curbate, ele s-au aliniat frumos cu forma naturală a unghiilor mele, creând o bază ideală pentru manichiura mea.

Tipsuri Unghii Dizolvabile Migdala

Vezi Pret

Aplicarea a fost un proces simplu și eficient. Am început prin pregătirea unghiei naturale, urmată de matuirea ușoară a suprafeței interioare a tipsului și a unghiei naturale.

După aplicarea primerului și a bazei Rubber Base, am presat ușor tipsul pentru a asigura o adeziune perfectă și am polimerizat în lampă.

Finalizarea cu gel UV/LED colorat și aplicarea unui Top Coat a adus un aspect profesional și strălucitor manichiurii mele.

Migdala Soak Off

Vezi Pret

Îndepărtarea a fost la fel de ușoară.

Am folosit Soak Off remover pentru a îndepărta tipsurile, lăsând unghiile mele naturale sănătoase și gata pentru următoarea provocare.

Această experiență a fost simplă și plăcută, transformând întregul proces de manichiură într-o activitate relaxantă și satisfăcătoare.


2. Tipsuri Unghii full nail dizolvabile set 240 buc – Migdala – Cupio

Am încercat de curând și setul de 240 de tipsuri full nail dizolvabile de la Cupio, modelul migdală, și experiența a fost cu totul specială. Aceste tipsuri sunt o adevărată inovație, combinând eleganța cu ușurința în utilizare.

tipsuri migdala cupio

Vezi Pret

Confecționate din gel, tipsurile sunt surprinzător de flexibile și rezistente la impact.

Procesul de aplicare este incredibil de simplu: după pregătirea unghiei naturale, se aplică un strat de gel de bază, urmat de o biluță de Fix Gel pe unghia naturală, și apoi se presează tipsul peste.

Rezultatul este o manichiură prelungită, elegantă și cu un aspect natural, care rezistă impecabil în timp.

Tipsuri Unghii full nail dizolvabile cupio

Vezi Pret

Cel mai impresionant aspect este îndepărtarea lor. Spre deosebire de alte metode, aceste tipsuri se dizolvă ușor, protejând unghia naturală.

Această experiență mi-a oferit o nouă perspectivă asupra manichiurii cu tipsuri, demonstrând că se poate obține un look sofisticat fără a compromite sănătatea unghiilor.

Este o soluție ideală pentru cei care caută o alternativă rapidă și de calitate superioară la metodele tradiționale de prelungire a unghiilor.


3. Tipsuri NailsUp Smart Form Square – 120 bucăți

Tipsuri NailsUp Smart Form Square - 120 bucati

Vezi Pret

Procesul de aplicare al acestor tipsuri este simplu și eficient.

Începe cu pregătirea unghiei naturale prin scurtarea și pilirea acesteia pentru a îndepărta luciul.

După curățarea unghiei cu o periuță și un șervețel îmbibat în degresant, se aplică soluțiile de pregătire.

Alegerea mărimii potrivite a tipsurilor este esențială pentru a se potrivi perfect cu lățimea unghiilor naturale.

Aplicarea se face cu gel sau polygel, fixând tipsul pe unghie prin apăsare de jos în sus și polimerizându-l în lampa LED.

Îndepărtarea tipsului, pilirea și formarea unghiei, urmate de aplicarea culorii și sigilarea cu top coat, completează procesul, lăsându-te cu unghii frumoase și bine îngrijite.

Experiența mea cu aceste tipsuri a fost una pozitivă. Mi-au permis să îmi fac unghiile rapid și eficient, cu un rezultat final care arată profesional. Este o soluție excelentă pentru cei care doresc să economisească timp fără a compromite calitatea manichiurii.


 

Ce sunt tipsurile de unghii?

Tipsurile sunt extensii artificiale care se lipesc pe placa unghiei naturale pentru a crea o bază mai lungă și mai rezistentă pentru aplicarea ojei acrilice sau a gelului. Acestea sunt de obicei realizate din plastic ABS sau acril și vin într-o varietate de forme, mărimi și grosimi.

Beneficiile Folosirii Tipsurilor

 • Lungime și rezistență: Tipsurile pot adăuga lungime și rezistență unghiilor naturale slabe sau scurte.
 • Versatilitate: Tipsurile pot fi folosite pentru a crea o varietate de forme și designuri de unghii.
 • Durabilitate: Tipsurile sunt, în general, mai durabile decât unghiile naturale și pot dura până la trei săptămâni cu îngrijire adecvată.

Tipuri de Tipsuri

 • Tipsuri cu acoperire completă: Acestea acoperă întreaga placă a unghiei, de la cuticulă până la marginea liberă.
 • Tipsuri pe jumătate: Acestea acoperă doar marginea liberă a plăcii unghiei.
 • Tipsuri tip pinch: Asemănătoare cu tipsurile cu acoperire completă, dar au o margine mai subțire care se prinde de placa unghiei naturale.
 • Tipsuri sculptate: Sunt realizate dintr-un material modelabil care este format în forma de unghie dorită.

Cum se Aplică Tipsurile

 1. Pregătirea unghiilor naturale: Piliți ușor unghiile naturale pentru a îndepărta orice luciu și a aspri suprafața. Aplicați un dehidrator pentru a îndepărta orice uleiuri de pe unghii.
 2. Alegerea mărimii potrivite: Selectați un tip care este puțin mai lat decât placa unghiei naturale.
 3. Aplicarea tipsului: Aplicați o cantitate mică de adeziv pentru unghii pe partea inferioară a tipsului și apăsați-l ferm pe placa unghiei naturale. Țineți tipsul în poziție timp de aproximativ 30 de secunde până când adezivul se fixează.
 4. Pilirea și formarea tipsului: Folosiți o pilă pentru a da tipsului forma dorită.
 5. Aplicarea ojei acrilice sau a gelului: Aplicați oja acrilică sau gelul pe tips și pe unghia naturală. Polimerizați oja conform instrucțiunilor producătorului.
 6. Finalizarea manichiurii: Aplicați un strat de top coat și piliți marginile unghiilor pentru a le netezi.

Sfaturi pentru Îngrijirea Tipsurilor

 • Evitați substanțele chimice dure: Evitați utilizarea substanțelor chimice dure, cum ar fi acetona, pe tipsuri.
 • Purtați mănuși pentru treburile casnice: Purtați mănuși atunci când faceți treburile casnice pentru a proteja tipsurile de apă și substanțe chimice.
 • Hidratați-vă unghiile: Mențineți unghiile hidratate pentru a preveni fragilitatea și ruperea acestora.
 • Faceți reumpleri regulate: Faceți reumpleri regulate pentru a menține un aspect frumos al tipsurilor și pentru a preveni desprinderea acestora.

Care sunt cele mai folosite tipsuri de unghii?

Printre cele mai preferate modele de tipsuri de unghii se numără cele de formă pătrată, ovală, stiletto și coffin.

Atunci când analizați cele mai bune tipsuri de unghii, este important să înțelegeți că alegerea depinde în mare măsură de stilul personal și de forma naturală a unghiilor.

Tispurile pătrate sunt renumite pentru designul lor clasic și simplu. Această formă este incredibil de versatilă, ceea ce o face o alegere populară pentru o gamă largă de lungimi și stiluri de unghii. Marginile sale curate și drepte oferă un aspect îndrăzneț și modern, ceea ce îl face ideal pentru cele care preferă un stil de unghii mai pronunțat.

Tipsurile ovale sunt cunoscute pentru curbura lor mai moale și mai naturală. Această formă este deosebit de avantajoasă pentru unghiile mai scurte, deoarece alungește aspectul unghiilor și adaugă o notă de eleganță. Curbura subtilă a vârfurilor ovale oferă un aspect mai discret și mai rafinat, perfect pentru cele care preferă un aspect mai discret și mai sofisticat al unghiilor.

Avatar photo

Lavinia Panait Informatii generale despre manichiura si pedichiura, unghii false, tendinte in nails art ale fiecarui sezon si metode de lucru ale unghiilor cu gel si acril Linkedin | Twitter | Pinterest | Youtube  

Lasă un comentariu