Cea mai buna freza unghii electrica – Top 3 freze electrice (2024)

Am testat 20+ de freze pentru unghii folosind o serie de teste obiective, bazate pe date concrete, pentru a găsi cea mai buna freza de unghii .

Acestea au fost analizate prin prisma tuturor testelor noastre de performanță, datelor și cercetărilor, pentru a evidenția frezele cu cel mai scăzut transfer de vibrații și cea mai bună performanță.

Cea mai bună freză de unghii (Pilă electrică) – Top 3 – 2024

1. Freza unghii profesionala (Pila Electrica unghii) Marathon PRO – LUXORISE Germania, 35000 RPM

cea mai bună freză de unghii - Marathon

Vezi Pret

Am testat freza de unghii (pila electrică profesională) Marathon PRO – LUXORISE Germania și experiența mea a fost impresionantă. Pot spune că este cea mai bună freză de unghii.

deschidere colet Marathon PRO

De la prima utilizare, am fost surprinsă de puterea acestei freze. Cu o viteză de până la 35.000 de rotații pe minut, aceasta este cu adevărat o pilă electrică premium.

Motorul de 60W, compact dar foarte puternic, mi-a oferit performanța de care aveam nevoie în procedurile mele de îngrijire a unghiilor.

review cea mai bună freză de unghii Pilă Electrică Profesională) Marathon PRO

Vezi Pret

A fost extrem de ușor să-mi schimb viteza de lucru datorită butonului de reglaj central. Cu sensul de rotație ajustabil, mi-a fost mai ușor să lucrez pe toate zonele unghiei. Sistemul de protecție automat m-a ajutat să mă simt în siguranță în timp ce o foloseam.

buton de reglaj central freza Marathon PRO

Am apreciat mult mandrina cu mecanismul Twist Lock, care funcționează în mod silențios și fără vibrații. Am reușit să execut toate procedurile de îngrijire a unghiilor, de la pilire și gravare până la lustruire și definirea patului unghial, cu cea mai mare precizie și ușurință.

mandrina freza marathon pro - cea mai bună freză de unghii

Vezi Pret

Designul său elegant, realizat din ABS și metal de calitate, m-a convins că aceasta este o investiție care va rezista în timp. Culoarea albă adaugă o notă de profesionalism în spațiul meu de lucru.

Am fost încântată să descopăr pedala cu sistem antialunecare, care mi-a permis să reglez viteza fără a utiliza mâinile. Aceasta a adăugat un plus de confort în timpul lucrului.

Setul de accesorii care acompaniază freza, cu 6 bituri și 6 capete de șlefuit, m-a echipat pentru orice provocare în îngrijirea unghiilor.

6 vârfuri de polizare și 6 capete de șlefuit

M-am asigurat să respect sfaturile pentru o folosire îndelungată. Îmi opresc freza când nu o folosesc și schimb sensul de rotație doar după ce setez viteza la zero. Aceste precauții mă ajută să mențin freza în stare excelentă pentru o perioadă îndelungată.

Per total, experiența mea cu Freza de Unghii Marathon PRO de la LUXORISE a fost excepțională. Recomand acest produs oricărei femei care își dorește un instrument de top pentru îngrijirea unghiilor.


 2. Freza unghii electrica Cupio Turbo Bee (30.000 rpm)

Freza electrica Cupio Turbo Bee

Vezi Pret

Am avut recent plăcerea de a lucra cu freza unghii Cupio Turbo Bee, destinată pentru uz profesional. Aceasta freza m-a impresionat nu doar prin design minimalist dar ultramodern și compact, care se potrivește de minune în orice salon, ci și prin performanța sa remarcabilă.

Am descoperit cu surprindere că Turbo Bee nu este doar pentru un aspect estetic, ci și pentru unghiile perfecte, grație calității superioare și preciziei de neegalat pe care o oferă. Cu aceasta freza, am reușit să obțin rezultate de înaltă precizie, freza fiind recomandată pentru pilire, dar și pentru îndepărtarea cuticulelor.

M-a impresionat în mod deosebit rezistența de durată a frezei și faptul că nu emite vibrații enervante în timpul utilizării. Freza este silențioasă, ceea ce înseamnă că nu te vei confrunta cu zgomotul enervant al frezelor electrice pentru unghii obișnuite. Are încorporat un suport pentru bituri, fapt care adaugă la practicitatea generală a dispozitivului.

suport pentru bituri

Vezi Pret

Turbo Bee oferă o viteză de până la 30.000 de rotații pe minut datorită motorului de 118 W, aceasta viteză fiind suficientă pentru a măsura cu exactitate presiunea exercitată asupra suprafeței unghiei. Este ușor să reglezi viteza, ceea ce îți va fi mai ușor să te adaptezi la diferite tipuri de unghii și la cerințele clienților tăi.

Turbo Bee oferă o viteză de până la 30.000 de rotații pe minut

Ce mi-a plăcut cel mai mult este faptul că Turbo Bee poate fi folosită atât prin mandrina, cât și prin pedala de picior. Flexibilitatea aceasta mă ajută să îmi păstrez mâinile libere pentru alte sarcini, micșorând timpul de lucru și crescând eficiența.

Turbo Bee pedala de picior

Vezi Pret

În concluzie, consider că Freza electrică Cupio Turbo Bee este ideală atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru începători.

Calitatea, performanța și ușurința de utilizare sunt doar câteva dintre aspectele care fac din Turbo Bee o alegere perfectă pentru îngrijirea și întreținerea unghiilor.

Iar faptul că este fabricată în Coreea pentru Cupio este un mare plus, având în vedere reputația pe care o au aceștia în producerea echipamentelor de calitate. Cu siguranță, o recomand cu încredere oricui este în căutare de o freză electrică de înaltă calitate la un preț foarte bun.


 3. Freza electrica unghii profesională XPRESS35 PRO – LUXORISE Germania, 35.000 RPM

Freza unghii profesionala XPRESS35 PRO

Vezi Pret

Recent, am avut ocazia să încerc o freza de unghii profesională, și anume XPRESS35 PRO de la LUXORISE. Acest dispozitiv este mai mult decât o simplă pilă electrică pentru unghii, este o unealtă ultra-performantă care optimizează timpul lucrului și eficiența.

Această freză dispune de o viteză variabilă. De la 0 dispozitivul ajunge la o viteza de pana la 35.000 de rotații pe minut, fiind foarte ușor de ajustat cu ajutorul rotiței de pe unitatea de bază. Display-ul digital este extrem de util, permițându-mi să monitorizez cu precizie viteza de lucru.

O caracteristică care o diferențiază pe XPRESS35 PRO de la LUXORISE de alte freze pentru unghii este multifuncționalitatea sa. Aceasta freza este ideală pentru pilire, gravare, șlefuit, polizat, ascuțit și lustruit, dar și pentru a defini suprafața unghiei. Am observat că timpul de lucru a fost considerabil redus, în timp ce eficiența a crescut, ceea ce o face ideală pentru saloane sau pentru acasă.

Un alt avantaj al acestei freze este ușurința cu care se poate schimba direcția de rotație, ceea ce o face ușor de folosit atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci. Mandrina robustă și cu greutate optimă nu vibrează în timpul utilizării, asigurând un control precis al lucrului.

Un aspect la care m-am confruntat în timpul utilizării a fost că dispozitivul se încălzește în timpul utilizării. Cu toate acestea, consider că acesta este un dezavantaj minor, având în vedere prețul accesibil al frezei. Tot ce trebuie să fac este să iau pauze scurte între sesiunile de lucru pentru a permite frezei să se răcească.

Am apreciat sfaturile utile incluse în manual, care recomandă setarea vitezei de rotație la 0 înainte de a schimba direcția de rotație. Acest lucru este important pentru a preveni eventualele deteriorări ale frezei.

În concluzie, Freza de Unghii Profesională XPRESS35 PRO de la LUXORISE este ușor de folosit, fiabilă și extrem de eficientă. Cu siguranță, o voi recomanda prietenelor mele și consider că este o opțiune excelentă atât pentru finisarea unghiilor, cât și pentru îndepărtarea cuticulelor. Aceasta freza este o alegere bună pentru începători, datorită simplității sale de utilizare.


Cum să alegi cea mai bună freză de unghii pentru manichiura perfectă

Atunci cand alegeți cea mai bună freză de unghii trebuie să luați în considerare mai mulți factori.

Iată un ghid detaliat care te va ajuta să faci o alegere în cunoștință de cauză.

Puterea

Puterea frezei de unghii este un factor esențial de luat în considerare. Cu cât are mai multă putere freza ta, cu atât mai eficient se poate descurca cu materiale dure, cum ar fi acrilicele sau gelurile dure. Căutați o freză de unghii cu o putere cuprinsă între 60W și 120W. Dacă lucrezi frecvent cu acrilice sau geluri dure, optează pentru o freză mai puternică. Cu toate acestea, pentru unghiile naturale sau pentru manichiura obișnuită, o freză mai puțin puternică va fi suficientă.

puterea frezei

Modul înainte/înapoi

O freză de unghii cu doua sensuri de rotatie, înainte și înapoi, este benefică, deoarece oferă versatilitate. Această caracteristică vă permite să folosiți freza în direcția cea mai confortabilă pentru dumneavoastră, care poate varia în funcție de faptul că sunteți stângaci sau dreptaci sau de partea unghiei pe care lucrați. Capacitatea de a schimba direcția ajută la obținerea unui rezultat mai precis și mai detaliat.

Modul înainte-înapoi

Alegeți turația potrivită

RPM, sau rotațiile pe minut, este un factor crucial atunci când îți alegi mașina de găurit unghii. RPM-ul potrivit pentru dvs. depinde de nevoile dvs. specifice:

0-15.000 RPM funcționează de obicei pentru unghii naturale, lustruire sau mici retușuri. Această viteză este suficient de blândă pentru patul unghiei naturale și nu va provoca daune.

15.000-25.000 RPM poate aborda acrilicele, îndepărta sau modela polygelul, îndepărta gelul de lac sau modela tipsurile. Este ideală pentru sarcini mai avansate, cum ar fi lucrul cu unghiile artificiale.

25.000-35.000 RPM este viteza maximă de rotație și ar trebui să fie folosită doar de profesioniștii serioși. Acest interval de viteză este destinat sarcinilor grele, cum ar fi îndepărtarea unghiilor acrilice vechi și groase sau a gelurilor dure. În mod obișnuit, nu ați dori să atingeți viteza maximă a frezei pentru unghii, deoarece poate duce la supraîncălzire și la o potențială deteriorare a unghiei.

viteza frezei de unghii

Mandrina ușoară

Greutatea mandrinei este un alt factor de luat în considerare. O mandrină mai ușoară reduce șansele de oboseală a mâinii în timpul utilizării îndelungate, fiind mai ușor de manevrat și de manevrat. Aceasta permite un control mai mare, ceea ce duce la o aplicare mai precisă.

Mandrina ușoară

Accesoriile

Accesoriile care însoțesc freza de unghii sunt esențiale. Cele mai multe freze de unghii vin cu un set de bituri și capete de șlefuit, permițându-vă să efectuați diverse sarcini, cum ar fi șlefuirea, sculptarea, tăierea, lustruirea și multe altele. Căutați o freza de unghii care vine cu o pedală de picior pentru o operare ușoară.

Ce tipuri de bituri puteți atașa la pila electrica?

Pentru modelarea și pilirea unghiilor, sunt potrivite următoarele tipuri de capete de freză:

 • Bituri de Diamant și Safir: Ideale pentru modelarea unghiilor naturale.
 • Bituri Cilindrice cu Granulație Fină: Potrivite pentru nivelarea suprafeței unghiei.
 • Alte Tipuri de Capete de Freză (Bituri):
  • Ceramice
  • Flacără (Flame)
  • Bilă (Ball)
  • Glonț (Bullet)

Aceste bituri sunt special concepute pentru a oferi precizie și control în modelarea și pilirea unghiilor, asigurând un finisaj neted și profesional.

Se pot folosi freze electrice pe unghiile naturale – Ce bit folosim?

Folosirea unei freze de unghii pe unghiile naturale poate fi o modalitate eficientă de a le îngriji și modela, dar este crucial să alegi instrumentele și tehnicile potrivite pentru a evita deteriorarea. În următoarele rânduri, îți vom oferi sfaturi despre cum să folosești frezele de unghii în mod sigur și eficient, evidențiind produsele favorite de pe piață, inclusiv cele cu capete de freză specifice și pile electrice pentru unghii false.

Alegerea Capetelor de Freză Potrivite pentru unghii naturale

Unul dintre cele mai importante aspecte este alegerea capetelor de freză corecte.

Pentru unghiile naturale, este recomandat să eviți biturile aspre sau dure, precum cele din carbid, și să optezi pentru capete de slefuire mai fine sau medii. Acestea sunt mai blânde cu unghiile și previn deteriorarea sau subțierea lor.

De exemplu, frezele unghii semiprofesionale cu capete de freză interschimbabile sunt o alegere excelentă pentru începători.

Alegerea Capetelor de Freză Potrivite pentru unghii naturale

Tipuri de Pile Electrice și Caracteristici

Pilele electrice moderne vin cu o varietate de caracteristici care le fac ușor de utilizat și eficiente.

Modele precum pila electrică manichiura cu 20.000 RPM sau electrica unghii false 35000 rpm oferă viteze reglabile, ideale pentru diferite tipuri de îngrijire a unghiilor.

Unele modele sunt reincarcabile, cu opțiune de încărcare USB, ceea ce le face convenabile și portabile. Caută caracteristici precum designul ergonomic, lampa LED pentru o vizibilitate îmbunătățită și un display pentru controlul ușor al vitezei și funcțiilor.

Tipuri de Pile Electrice și Caracteristici

Freza portabila vs freza profesionala fixa

Freza Portabilă: Mobilitate și ConveniențăFrezele portabile sunt ideale pentru cei care sunt mereu în mișcare sau pentru profesioniștii care oferă servicii la domiciliu.

Datorită dimensiunilor reduse și a faptului că sunt adesea reincarcabile, acestea oferă o mare flexibilitate.

Modele precum pila electrică manichiura cu încărcare USB sunt ușor de transportat și pot fi folosite oriunde există o sursă de alimentare. Un exemplu popular este freza electrica pentru unghii 20.000 RPM, care, deși mai puțin puternică decât variantele profesionale, este suficientă pentru manichiură și pedichiură de bază.

Freza portabila

Freza Profesională Fixă: Putere și PreciziePe de altă parte, frezele profesionale fixe, cum ar fi pila electrica unghii false 35000 rpm sau electrica strong 210, sunt proiectate pentru a oferi mai multă putere și precizie.

Acestea sunt ideale pentru saloanele de manichiură-pedichiură și sunt echipate cu capete de freză avansate pentru diferite tehnici, inclusiv pentru lucrul cu acryl și gel uv. De exemplu, o freza profesionala cu 30000 rpm și 11 capete diferite permite manichiuristelor să efectueze finisarea manichiurii și îndepărtarea cu precizie și eficiență.

Utilizarea Frezei de Unghii în Siguranță

Pentru începători, este esențial să înveți cum să folosești freza de unghii în mod corect. Începe întotdeauna cu viteze mai mici și crește treptat pe măsură ce te obișnuiești cu instrumentul.

Evită să aplici prea multă presiune pe unghie și folosește mișcări constante și ușoare pentru a preveni arsurile și disconfortul.

Un kit unghii cu instrucțiuni detaliate și un set de freza complet poate fi o resursă utilă pentru începători.

Întrebări frecvente

O freză de unghii poate deteriora unghiile?

Da, frezele de unghii pot provoca deteriorarea unghiilor dacă nu sunt utilizate corespunzător. Chiar și o lampă de unghii poate deteriora unghia dacă nu este folosită în mod corect.

Frezele cu vibrații înalte pot într-adevăr să dăuneze atât unghiilor clientului, cât și încheieturii și brațului tehnicianului de unghii. Iată câteva moduri în care utilizarea necorespunzătoare a unei freze de unghii poate provoca daune:

Prea multă presiune: Dacă se aplică prea multă presiune în timpul utilizării unei freze pentru unghii, aceasta poate provoca arsuri pe placa unghiei și pe pielea din jur.

RPM incorect: Utilizarea unei viteze RPM prea mari pentru o anumită sarcină poate provoca daune. De exemplu, unghiile naturale necesită o viteză mai mică (în jur de 2.500-6.000 RPM) pentru a preveni subțierea excesivă sau arderea.

Instruire necorespunzătoare: Fără cunoștințe și pregătire corespunzătoare, este ușor să folosiți greșit o freză de unghii. Prin urmare, este esențial să înțelegeți cum să utilizați instrumentul în mod eficient și sigur.

Igienizare necorespunzătoare: Dacă nu este curățată și dezinfectată corespunzător, o freză de unghii poate introduce bacterii sau ciuperci în unghii, ducând la infecții.

Pentru a evita aceste probleme, folosiți întotdeauna turația corectă pentru sarcina respectivă, aplicați o presiune ușoară și asigurați-vă că freza de unghii și biturile sunt curate și dezinfectate înainte de utilizare.

Este esențial să urmați o instruire adecvată înainte de a utiliza o freză de unghii pe clienți sau pe dumneavoastră.

Luați în considerare utilizarea unei freze de unghii cu niveluri de vibrații mai mici pentru a minimiza efortul asupra brațului și încheieturii mâinii dvs. și pentru a oferi o experiență mai confortabilă pentru clientul dvs.

De ce doare atunci când folosiți freza de unghii?

Durerea sau senzația de arsură vine de la frecarea vârfului de freză pe unghie. Asigurați-vă că nu îl folosiți într-o mișcare de du-te-vino, ci mergeți într-o singură direcție și ridicați vârful de pe unghie la sfârșitul cursei, revenind la partea unghiei de unde ați început.

Utilizarea corectă a frezei pentru unghii este esențială în special pentru începători. O frecare excesivă sau necorespunzătoare poate duce la deteriorarea suprafeței unghiei, făcând procedura de îndepărtare a unghiilor artificiale sau a ojei semipermanente un proces dureros.

O freză electrică pentru unghii cu protecție la suprasarcină și oprire de siguranță este de asemenea esențială pentru a preveni accidentele și a oferi o experiență mai sigură și confortabilă atât pentru tehnician, cât și pentru client.

Aceste freze de unghii sunt o unealtă excelentă pentru întreținerea rapidă și precisă a unghiilor, dar este esențial să fie utilizate corect. Cu practică și formare adecvată, îți va fi mai ușor să folosești freza în mod eficient și în siguranță, minimizând orice disconfort pentru tine sau clientul tău.

Chiar am nevoie de o freză de unghii?

Nu aveți neapărat nevoie de o freză de unghii, dar aceasta poate accelera procesul de pilire, modelare și lustruire a unghiilor, precum și ajuta la îndepărtarea vechilor unghii acrilice sau gel. Asigurați-vă doar că respectați sfaturile de bază de siguranță pentru a vă asigura că nu vă deteriorați unghiile naturale.

De ce să ai încredere în mine (kitpolygel.ro)?

Dacă te întrebi de ce să alegi kitpolygel.ro pentru achiziționarea echipamentelor și accesoriilor tale de manichiură, iată câteva motive personale care îți vor consolida încrederea în acest site:

 1. Expertiză și Cercetare Riguroasă: Eu demonstrez o cunoaștere profundă și o abordare meticuloasă. Drept dovadă am evaluat aceste freze de unghii, testând peste 20 de modele diferite. Această expertiză face ca produsele pe care le recomand să fie nu doar de top, dar și verificate și evaluate prin teste obiective și bazate pe date concrete.
 2. Selectare Prin Performanță: Pun accent pe performanță și calitate.  Tot timpul vreau să evidențiez frezele de unghii care prezintă cel mai scăzut transfer de vibrații și cea mai bună performanță generală. Acest criteriu de selecție vorbește despre angajamentul meu față de furnizarea de echipamente care îmbunătățesc experiența de îngrijire a unghiilor.
 3. Feedback Detaliat și Transparent: Recenziile detaliate și experiențele mele personale împărtășite pe kitpolygel.ro oferă o imagine clară și sinceră a ceea ce înseamnă să utilizezi produsele recomandate. Această transparență ajută clienții să facă alegeri informate, bazate pe opinii și analize verificate.
 4. Varietate și Calitate: Prezint o gamă variată de freze pentru unghii. De la modele profesionale la cele semiprofesionale, astfel că fiecare utilizator trebuie să găsească produsul potrivit nevoilor sale. Calitatea este un factor constant, cu accent pe durabilitate, eficiență și confort în utilizare.
 5. Sfaturi și Ghiduri de Utilizare: Pe lângă recenzii, ofer și sfaturi practice pentru întreținerea și utilizarea corectă a frezelor de unghii. Este foarte important acest lucru. Mai ofer și recomandări pentru a maximiza durabilitatea și eficiența acestora. Această resursă educativă valoroasă evidențiază angajamentul meu de a sprijini clienții în obținerea celor mai bune rezultate.
 6. Experiența Utilizatorului este primordială: Pun un mare accent pe experiența utilizatorului. De la designul și funcționalitatea produselor, până la caracteristicile de siguranță și confort. Aceasta înseamnă că fiecare produs recomandat este eficient din punct de vedere tehnic, dar și plăcut la utilizare.

slogan kit polygel

Avatar photo

Lavinia Panait Informatii generale despre manichiura si pedichiura, unghii false, tendinte in nails art ale fiecarui sezon si metode de lucru ale unghiilor cu gel si acril Linkedin | Twitter | Pinterest | Youtube  

Lasă un comentariu