Poți pune polygel peste acril?

Polygelul și acrilul sunt două tipuri cunoscute de unghii care au revoluționat lumea nail art-ului. Dezbaterea privind meritele fiecărui tip este continuă, iar pasionatele de unghii sunt mereu dornice să exploreze noi variante și tehnici.

O întrebare intrigantă care apare adesea este: poți pune polygel peste acril?

Acest articol își propune să facă lumină asupra acestui subiect, explorând compatibilitatea acestor două produse, beneficiile potențiale ale combinării lor și posibilele provocări care pot apărea atunci când se încearcă îmbinarea acestor metode distincte de înfrumusețare a unghiilor.

Fiți alături de noi în timp ce ne avântăm în lumea polygelului și a unghiilor acrilice pentru a determina dacă această fuziune de stiluri poate fi un factor de schimbare a lucrurilor pentru pasionatele de nail art.

polygel peste acril

Poți pune polygel peste acril?

Da, puteți folosi polygel peste unghiile acrilice.

Însă, pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita unghiile prea groase, este recomandat să subțiați mai întâi stratul acrilic. Acest lucru se poate face prin pilirea cu atenție a suprafeței acrilice pentru a crea o bază netedă și uniformă pentru aplicarea polygelului.

Procedând astfel, vă puteți bucura de avantajele ambelor tipuri de metode și puteți crea un design de unghii impresionant, fără a compromite aspectul general sau durabilitatea manichiurii dumneavoastră.

Aveți grijă doar să respectați tehnicile de aplicare și liniile directoare adecvate atât pentru acrilic, cât și pentru polygel, pentru a asigura un finisaj de lungă durată și cu aspect profesional.

Da, puteți folosi polygel peste unghiile acrilice

Ce se aplică mai ușor? Unghiile din polygel sau acrilice?

Atât unghiile acrilice, cât și cele din polygel au avantajele și dezavantajele lor, dar în ceea ce privește ușurința aplicării, unghiile din polygel sunt în general cele mai bune. Există mai multe motive pentru acest lucru:

1. Fără substanțe chimice monomerice: Spre deosebire de cele acrilice, polygelul nu necesită utilizarea de substanțe chimice monomere, care pot avea un miros puternic și pot fi dure pentru pielea sensibilă. Acest lucru face din polygel o opțiune mai ușor de utilizat, în special pentru începători sau pentru cei cu sensibilități.

2. Timp de lucru prelungit: Polygelul permite un timp de lucru mai îndelungat în comparație cu acrilicul, deoarece nu se întărește până când nu se polimerizează sub o lampă LED sau UV. Acest lucru înseamnă că vă puteți lua timpul necesar pentru a modela și perfecționa unghiile fără să vă simțiți grăbită.

3. Mai ușor de controlat: Polygelul are o consistență mai groasă decât acrilicul, ceea ce îl face mai ușor de controlat în timpul aplicării. Acest lucru poate duce la mai puțină pilire și modelare după ce produsul a fost aplicat, economisind timp și efort.

4. Mai puține deșeuri: Consistența Polygelului presupune mai puține deșeuri, deoarece se folosește doar cantitatea necesară pentru fiecare unghie.

În orice caz, este important de precizat că ușurința de aplicare a oricăruia dintre cele două tipuri de unghii depinde de experiența și de nivelul dumneavoastră de îndemânare. Unii specialiști în tehnica unghiilor ar putea considera că este mai ușor să lucreze cu acrilicele datorită familiarității lor cu acest produs. În cele din urmă, totul se reduce la preferințele personale și la confortul cu materialele.

Ar trebui să vă tăiați unghiile înainte de Polygel?

În calitate de nail artist, am descoperit că este mai bine să păstrez unghiile naturale la o lungime de aproximativ 1-2 centimetri înainte de a aplica polygelul. Acest lucru oferă o mică suprafață în plus pentru ca polygelul să adere, asigurând o aderență mai bună și mai multă stabilitate pentru accesoriu.

Procedând astfel, am obținut rezultate mai durabile și o tranziție mai perfectă între unghiile existente și extensiile din polygel. Dar, preferințele și experiențele individuale pot varia, așa că ar trebui să găsiți echilibrul potrivit care să funcționeze cel mai bine pentru dvs. și unghiile dvs.

Polygelul este recomandat pentru începătoare?

Polygelul este, într-adevăr, ușor de utilizat pentru începătoare și este adesea considerat unul dintre cele mai ușoare tipuri de geluri cu care se poate lucra. Consistența sa groasă îl face mai ușor de controlat în timpul aplicării, iar timpul de lucru prelungit vă permite să vă perfecționați forma unghiei fără să vă simțiți presată, deoarece se polimerizează numai atunci când este expus la o lampă LED sau UV.

Pentru cei care sunt începători în materie de perfecționare a unghiilor, un kit polygel este un punct de plecare excelent. Aceste kituri includ, de obicei, toate elementele esențiale de care aveți nevoie pentru a crea unghii din polygel uimitoare, cum ar fi polygelul în sine, o spatulă și o pensulă, o soluție de modelare și o lampă LED sau UV pentru polimerizare. Cu instrucțiuni clare și materiale ușor de utilizat, un kit de polygel îi poate ajuta pe începători să își dezvolte abilitățile și încrederea în arta unghiilor.

Un kit de polygel este recomandat pentru începătoare

La fel ca în cazul oricărei abilități noi, practica este esențială pentru a obține cele mai bune rezultate. Așadar, nu vă descurajați dacă primele încercări nu ies perfecte; cu perseverență și răbdare, în curând veți reuși să creați modele de unghii din polygel frumoase și de lungă durată.

Avatar photo

Lavinia Panait Informatii generale despre manichiura si pedichiura, unghii false, tendinte in nails art ale fiecarui sezon si metode de lucru ale unghiilor cu gel si acril Linkedin | Twitter | Pinterest | Youtube  

Lasă un comentariu