Cum faci ca unghiile cu polygel să dureze mai mult?

În lumea unghiilor, Polygelul a apărut ca o opțiune versatilă și durabilă pentru cei care caută o manichiură de lungă durată și de calitate. Dar v-ați întrebat vreodată: „Cum faci ca unghiile cu polygel să dureze mai mult?” Dacă da, sunteți norocoși!

În acest articol, vom explora unele sfaturi încercate și testate care nu numai că vor face ca unghiile Polygel să dureze mai mult, dar vor menține și frumusețea și strălucirea acestora. Deci, să începem…

7 sfaturi

Cum faci ca unghiile cu polygel să dureze mai mult?

  1. Pregătiți corect și curățați-vă unghiile. Pregătirea și curățarea corectă a unghiilor este esențială pentru ca Polygelul să reziste mai mult. Începeți prin a împinge ușor cuticulele înapoi și apoi șlefuiți suprafața unghiilor naturale pentru a îndepărta orice luciu. Acest lucru va ajuta la crearea unei suprafețe aderente pentru ca Polygelul să se lipească. Ulterior,  curățați unghiile temeinic cu alcool izopropilic pentru a scăpa de orice murdărie sau uleiuri care ar putea interfera cu aderarea Polygelului.
  2. Utilizați un primer pentru unghii. Acum, s-ar putea să vă gândiți: „Chiar am nevoie de un primer?” Ei bine, răspunsul este un da hotărât! Dacă dețineți un kit polygel complet, ar trebui sa aveți și un primer. Aplicarea unui primer pentru unghii și a unui dehidratator creează o barieră care previne desprinderea, asigurându-vă că unghiile Polygel rămân fixe pentru o perioadă îndelungată. Aceste două produse lucrează mână în mână pentru a maximiza aderarea și a minimiza riscul de ciupire sau desprindere.
  3. Utilizați un strat de bază și un strat de acoperire. Utilizarea unui strat de bază și a unui strat de acoperire gel de înaltă calitate este esențială pentru a proteja unghiile din Polygel. Stratul de bază acționează ca un ancoraj, în timp ce stratul de acoperire oferă o barieră protectoare care conferă unghiilor un aspect lucios. Mai mult, stratul de acoperire ajută la protejarea unghiilor de uzura și deteriorarea zilnică, menținându-le proaspete și fabuloase.
  4. Investiți într-un brand bun de Polygel.  Oh, diferența pe care o poate face un brand bun! Când vine vorba de Polygel, investirea într-un brand de renume este o mișcare inteligentă. Produsele de înaltă calitate Polygel nu sunt doar mai durabile, dar oferă și o aderență și flexibilitate mai bună. Credeți-ne – unghiile voastre vă vor mulțumi!
  1. Evitați expunerea unghiilor Polygel la substanțe chimice agresive! Substanțele chimice agresive pot provoca ravagii unghiilor voastre frumoase de Polygel. Pentru a prelungi durata lor de viață, evitați să expuneți unghiile la agenți de curățare, solvenți sau acetonă. Asigurați-vă că purtați mănuși în timp ce efectuați treburile casnice sau lucrați cu produse chimice pentru a menține unghiile într-o stare excelentă.
  2. Asigurați-vă că unghiile Polygel sunt întărite complet. Nu este un secret că întărirea corespunzătoare joacă un rol vital în longevitatea unghiilor Polygel. Unghii întărite insuficient pot rezulta în îmbunătățiri slabe sau fragile, în timp ce unghii întărite excesiv pot cauza decolorare sau un fără luciu. Pentru a evita aceste probleme, urmați instrucțiunile producătorului pentru timpul de întărire și utilizați o lampă LED sau UV de calitate pentru a vă asigura că unghiile sunt întărite complet.
  3. Utilizați forme pentru unghii în loc de tips-uri. Luați în considerare utilizarea de forme pentru unghii în loc de tips-uri atunci când creați unghiile Polygel. Formele pentru unghii oferă o aderare mai bună, permițând Polygel-ului să se lipească mai eficient de unghiile naturale. Acest lucru nu numai că duce la un aspect mai natural și fără cusur, dar ajută și la prelungirea duratei de viață a unghiilor Polygel.

Și gata! Urmând aceste sfaturi eficiente, puteți extinde durata de viață a unghiilor Polygel și le puteți menține frumoase și strălucitoare timp de săptămâni întregi.

Mituri legate de unghiile cu polygel

Mitul nr. 1: Unghiile Polygel rezistă mai mult dacă nu folosești cremă de mâini.
Acest mit este total greșit. Contrar opiniei generale, utilizarea cremei de mâini nu va face ca unghiile Polygel să devină mai slabe sau să cadă. În realitate, menținerea mâinilor hidratate este fundamentală pentru a menține unghiile sănătoase. Asigură-te doar că folosești o cremă hidratantă care nu este uleioasă și că te ferești de a te murdări pe unghii în timp ce o aplici.

Mitul nr. 2: Unghiile Polygel rezistă mai mult dacă evitați apa.
Acum, acesta este un pic cam dubios. Este o concepție greșită comună că apa slăbește legătura dintre Polygel și unghia ta naturală, ceea ce face ca unghiile să cadă. Adevărul este că, deși este esențial să vă păstrați unghiile uscate în primele 24 de ore de la aplicare, vă puteți continua rutina zilnică, cum ar fi spălatul vaselor și spălatul pe mâini, după aceea.

Mitul nr. 3: Unghiile din Polygel rezistă mai mult dacă nu le șlefuiți sau le lustruiți.
Acest mit nu poate fi mai departe de adevăr. Mulți oameni cred că dacă se șlefuiesc sau se lustruiesc unghiile Polygel le vor slăbi și le vor face mai predispuse la crăpare. Dar ghiciți ce? Șlefuirea și lustruirea regulată ajută de fapt la menținerea formei unghiilor și previne crăparea lor.

Avatar photo

Lavinia Panait Informatii generale despre manichiura si pedichiura, unghii false, tendinte in nails art ale fiecarui sezon si metode de lucru ale unghiilor cu gel si acril Linkedin | Twitter | Pinterest | Youtube  

Lasă un comentariu