Freză de unghii portabilă – Top 3 cele mai bune

Am descoperit că freza de unghii portabilă este un dispozitiv electric perfect pentru îngrijirea unghiilor. Personal, am găsit-o extrem de utilă, mai ales pentru că prefer să-mi fac manichiura și pedichiura acasă sau în vacanțe.

Acest dispozitiv vine cu o multe capete de freză (bituri) și accesorii, pe care le-am folosit pentru diferite scopuri: de la modelarea unghiilor, îndepărtarea polygelului, până la curățarea sub unghie și netezirea zonelor aspre.

Cea mai bună freză de unghii portabilă – Top 3

1. Freza Unghii Portabila Brushless Titanium Elite LUXORISE 35.000 RPM

Freza Unghii Portabila Brushless Titanium Elite LUXORISE 35.000 RPM

Am avut plăcerea să folosesc Freza Unghii Portabilă Brushless Titanium Elite LUXORISE 35.000 RPM și pot spune că este un produs care redefinește arta manichiurii.

Această freză cu un design simplu și elegant este perfectă pentru mine, care îmi fac unghiile acasă. E ușor de folosit și chiar mă simt ca un profesionist când o utilizez!

Portabilitatea este unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei freze. Datorită dimensiunilor reduse și a bateriei incorporate, cu o autonomie impresionantă de peste 10 ore, am putut să o folosesc oriunde, fără a fi nevoie de o sursă constantă de alimentare.

Un aspect care m-a impresionat în mod deosebit este viteza variabilă de la 0-35.000 RPM, care se reglează ușor cu ajutorul unei rotițe. Acest lucru îmi permite să ajustez viteza în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client. Display-ul generos, simplu și intuitiv, afișează sensul de rotație și viteza, facilitând utilizarea.

Freza este perfectă atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci. Mandrina nu vibrează în timpul utilizării, este robustă și are o greutate optimă, iar vârful subțire favorizează precizia operării.

Capul de șlefuit poate fi înlocuit fără efort, ceea ce este un mare plus.

Recomand această freză pentru pilire, șlefuire, polizare, ascuțire, lustruire și definire a patului unghial. Eficiența în optimizarea manichiurilor și pedichiurilor este remarcabilă, micșorând timpul de lucru și mărind eficiența.

Printre avantajele sale se numără:

 • Motor fără perii
 • Portabilitate și design slim
 • Baterie reîncărcabilă
 • Precizie ridicată
 • Utilizare multiplă
 • Display digital
 • Două sensuri de rotație
 • Silentioasă și fără vibrații

Specificațiile tehnice includ:

 • Viteza: 35.000 RPM
 • Putere: 36 W
 • Capacitate baterie: 4000mAh
 • Autonomie baterie: până la 10 ore
 • Tensiune alimentare: 220-240 V 50Hz
 • Culoare: Negru
 • Material: HQ Plastic & Metal
 • Dimensiune: 214 x 214 x 72mm
 • Greutate: 436 g (bază încărcare, freză, mandrină)
 • Sens rotație FWD / REV

Pachetul conține tot ce este necesar pentru a începe lucrul imediat, inclusiv vârfuri de polizare ceramice și un cablu de alimentare USB C.


2. Freza electrică portabilă FReasy de la Cupio

Freza electrică portabilă FReasy de la Cupio

Îmi amintesc ziua când am descoperit Freza electrică portabilă FReasy Cupio. Era o zi obișnuită, dar totul s-a schimbat când am început să o folosesc. Compactă și puternică, FReasy a transformat complet rutina mea de îngrijire a unghiilor.

30.000 de rotații pe minut – aceasta este puterea incredibilă pe care o oferă FReasy. În ciuda acestei puteri, este ușor de manevrat și surprinzător de silențioasă. Vibrațiile reduse sunt un alt avantaj major, făcând fiecare sesiune de manichiură o experiență plăcută și relaxantă.

Designul său minimalist și portabilitatea sunt pur și simplu excepționale. Pot să o agăț de orice obiect vestimentar și să o iau cu mine oriunde. Ecranul LCD este un plus modern, oferindu-mi toate informațiile de care am nevoie într-un mod clar și concis.

FReasy vine cu 6 rezerve, ceea ce înseamnă că sunt întotdeauna pregătită pentru orice provocare de manichiură. Fie că sunt acasă sau în orice alt loc, această freză se descurcă de minune în orice situație.

Și să nu uităm de puterea de 24W – suficientă pentru a face față oricărui tip de unghie, indiferent de complexitatea lucrării.


3. Freza Profesională Reîncarcabilă 30.000 RPM – BQ-520

Freza Profesionala Reincarcabila 30.000 RPM - BQ-520

Era o zi friguroasă de iarnă când am descoperit Freza Profesională Reîncărcabilă BQ-520. La o întâlnire cu o prietenă, am observat cum își modelează unghiile cu o ușurință de invidiat. Curioasă, am întrebat-o despre secretul ei. Răspunsul? Freza BQ-520.

Viteza reglabilă de până la 30.000 RPM m-a lăsat fără cuvinte. Am fost uimită să văd cum, cu o astfel de precizie și eficiență, unghiile mele prindeau formă, transformându-se în ceva frumos.

Portabilitatea ei m-a cucerit pe loc. Fără fir și ușor de manevrat, mi-a oferit libertatea de a-mi face unghiile oriunde și oricând. Și, deși prețul era surprinzător de accesibil, calitatea nu era cu nimic mai prejos decât a altor produse mai scumpe pe care le-am încercat.

În acea seară, am realizat că Freza Profesională Reîncărcabilă BQ-520 nu era doar un instrument, ci un adevărat aliat în frumusețea și îngrijirea unghiilor. Un produs accesibil, dar cu performanțe care rivalizează cu cele mai scumpe modele de pe piață.


De ce am ales o freză de unghii portabilă

Portabilitatea ei este o caracteristică cheie pentru mine, permițându-mi să o transport cu ușurință, ceea ce o face ideală pentru călătorii sau retușuri rapide, comparativ cu frezele de unghii clasice cu fir.

Am observat că popularitatea frezei de unghii portabile a crescut datorită mai multor factori:

 • Conveniența: Mi-a oferit posibilitatea de a-mi îngriji unghiile acasă sau în deplasare, economisind timp și bani pe care i-aș fi cheltuit la salon.
 • Versatilitatea: Cu multiplele accesorii și setări, am putut folosi freza pentru o gamă largă de sarcini.
 • Personalizarea: Am avut controlul asupra vitezei și intensității, ceea ce mi-a permis să-mi adaptez îngrijirea unghiilor la nevoile și preferințele mele.
 • Tehnologie avansată: Freza de unghii portabilă pe care am folosit-o este mai eficientă, mai silențioasă și mai sigură, ceea ce o face atractivă pentru o gamă largă de utilizatori, de la începătoare la avansate.
 • Accesibilitatea: Am găsit multe modele disponibile la diferite puncte de preț, ceea ce le face accesibile pentru un public larg.

Frezele de unghii portabile sunt mijloace versatile și convenabile pentru igiena unghiilor, oferind o serie de caracteristici care contribuie la creșterea popularității lor atât în rândul profesioniștilor, cât și al utilizatorilor casnici.

De ce am ales o freză de unghii portabilă

Principalele caracteristici ale frezelor de unghii portabile

Dimensiune redusă: Frezele de unghii portabile sunt concepute pentru a fi mici și ușoare, ceea ce le face ușor de manevrat și controlat. Această formă de construcție este deosebit de avantajoasă în special pentru efectuarea de lucrări detaliate la unghii.

Baterii reîncărcabile: Multe modele vin cu baterii reîncărcabile, eliminând necesitatea unei surse de alimentare constantă. Această caracteristică le sporește portabilitatea, permițând utilizatorilor să folosească freza oriunde, fără a fi dependenți de o priză electrică.

Setări de viteză variabilă: Aceste freze oferă de obicei un spectru de viteze, care pot fi ajustate în funcție de sarcina specifică. Această flexibilitate este un lucru esențial atât pentru lucrările delicate, cât și pentru cele mai intense.

caracteristici

Contribuția la portabilitate și flexibilitate

Ușurința de transport: Dimensiunea redusă alimentată cu baterii a acestor freze le face ușor de transportat în geantă sau în trusa de accesorii, fiind ideale pentru cei care călătoresc sau pentru manichiuristele care își desfășoară activitatea în deplasare.

Adaptabilitate: Setările variabile ale vitezei permit utilizatorilor să adapteze unealta la diferite tipuri și condiții de unghii, de la unghiile naturale la cele acrilice, ceea ce garantează o utilizare sigură și eficientă.

Abilitatea de a efectua diverse sarcini de îngrijire a unghiilor

Aplicarea și modelarea: Frezele de unghii portabile pot ajusta rapid lungimea unghiilor și le pot modela cu precizie, ceea ce este deosebit de util pentru unghiile acrilice sau cu gel.

Șlefuirea și uniformizarea: Acestea pot netezi crestăturile și neregulile de suprafață, pregătind unghiile pentru lustruire sau alte tratamente.

Lustruirea: Unele freze vin cu accesorii care pot lustrui unghiile, oferindu-le un finisaj lucios fără lac de unghii.

Lucrul la cuticule și calus: Accesoriile specializate pot fi folosite pentru a lucra ușor cuticulele și a îndepărta calusurile, îmbunătățind aspectul general al mâinilor și picioarelor.

Recomandate mai mult pentru acasă decât pentru saloane

Utilizare Profesională în Saloane

Deși frezele de unghii portabile sunt eficiente și versatile, pentru un mediu de salon profesional, se recomandă utilizarea modelelor cu fir. Acestea oferă o putere constantă și sunt mai potrivite pentru utilizarea intensivă și continuă, caracteristică saloanelor de manichiură. Astfel, tehnicienii de unghii pot asigura tratamente de înaltă calitate, fără a se îngrijora de durata de viață a bateriei sau de limitările de putere.

Îngrijirea Unghiilor la Domiciliu

Pentru cei pasionați de îngrijirea unghiilor acasă, frezele de unghii portabile rămân o opțiune excelentă. Oferind rezultate de calitate apropiate de cele din saloane, aceste dispozitive sunt ideale pentru utilizatorii casnici. Ușurința lor de utilizare le face accesibile chiar și pentru începători, permițând realizarea unei tehnici de îngrijire a unghiilor.

Tipuri de Freze de Unghii Portabile

Freze de unghii cu Baterii Reîncărcabile

Aceste freze sunt extrem de populare datorită comodității lor. Se încarcă prin cablu, similar unui telefon mobil, și pot fi folosite fără a fi conectate la o sursă de energie.

Modele cu Baterii Reîncărcabile

Avantaje: Mobilitate mare, ușor de transportat și utilizat în orice locație.

Dezavantaje: Durata de viață a bateriei poate fi limitată, iar puterea poate scădea pe măsură ce bateria se descarcă.

Freze de unghii Alimentate prin USB

Aceste freze pot fi conectate la orice port USB, cum ar fi un laptop sau un adaptor de priză. Sunt o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc.

Freze de unghii Alimentate prin USB

Avantaje: Ușor de încărcat în diverse locații, flexibilitate în alimentare.

Dezavantaje: Necesită o sursă externă pentru alimentare (ex: laptop, power bank), ceea ce poate limita mobilitatea.

Freze de unghii Fără Fir cu Baterii Externe

Aceste freze funcționează cu baterii externe, care pot fi schimbate atunci când se epuizează.

Freza Profesionala Reincarcabila 30.000 RPM - BQ-520

Avantaje: Putere constantă, posibilitatea de a schimba bateriile pentru o utilizare continuă.

Dezavantaje: Necesită purtarea unor baterii de rezervă, ceea ce poate fi incomod pentru unii utilizatori.

Avantajele și Dezavantajele:

 • Puterea: Modelele cu fir sau cele cu baterii externe tind să ofere o putere mai constantă comparativ cu modelele reîncărcabile.
 • Durata de Viață a Bateriei: Modelele cu baterii reîncărcabile și cele USB pot avea limitări în ceea ce privește durata de viață a bateriei, în timp ce modelele cu baterii externe oferă posibilitatea de a schimba bateriile.
 • Ușurința de Utilizare: Modelele reîncărcabile și USB sunt adesea mai ușor de utilizat și transportat, în timp ce modelele cu baterii externe pot necesita un efort suplimentar pentru gestionarea bateriilor.

Recomandări pentru Nevoi Specifice:

 • Pentru Călătorii: Modelele USB sau cele reîncărcabile sunt ideale, datorită ușurinței de încărcare și portabilității.
 • Pentru Utilizare Profesională: Modelele cu baterii externe sau cu fir sunt recomandate pentru utilizarea intensivă și continuă, oferind o putere constantă și evitând problemele legate de durata de viață a bateriei.

Alegerea Frezei de Unghii Portabile Potrivite

Alegerea unei freze de unghii portabile potrivite necesită luarea în considerare a mai multor factori esențiali.

 1. Setările de Viteză și Gama RPM: Viteza frezei este crucială pentru diferite tipuri de lucrări la unghii. O gamă largă de RPM (rotații pe minut) oferă flexibilitate, permițându-vă să ajustați viteza în funcție de sarcina specifică – fie că este vorba de pilirea unghiilor naturale sau de modelarea unghiilor acrilice.
 2. Cuplul (Torque): Cuplul se referă la forța cu care freza poate lucra fără a încetini sau a se bloca. Un cuplu mai mare este benefic pentru lucrul cu unghii artificiale sau pentru îndepărtarea rapidă a lacului vechi.
 3. Portabilitate: Dacă intenționați să folosiți freza în diferite locații sau în călătorii, dimensiunea și greutatea sunt importante. O freză ușoară și compactă este mai ușor de transportat.
 4. Durata de Viață a Bateriei: Este esențială, mai ales dacă intenționați să folosiți freza departe de o sursă de energie. Verificați durata de viață a bateriei și timpul necesar pentru o încărcare completă.

Alegerea Frezei de Unghii Portabile Potrivite

Sfaturi pentru Alegerea Frezei Potrivite Nevoilor Individuale de Îngrijire a Unghiilor:

 • Evaluarea Nevoilor Personale: Înainte de a alege o freză, gândiți-vă la tipurile de tratamente pe care le veți efectua cel mai frecvent. Dacă lucrați în principal cu unghii naturale, o freză cu o viteză mai mică și un cuplu moderat poate fi suficientă. Pentru unghii acrilice sau gel, căutați o freză cu viteze mai înalte și un cuplu mai mare.
 • Testarea în Magazin: Dacă este posibil, testați freza înainte de a o cumpăra. Acest lucru vă va oferi o idee despre cum se simte în mână și cât de ușor este de manevrat.
 • Cercetarea Recenziilor și Opiniilor: Citiți recenzii și păreri ale altor utilizatori pentru a obține o perspectivă realistă asupra performanței și fiabilității diferitelor modele.
 • Bugetul: Stabiliți un buget și căutați cea mai bună freză care se încadrează în acesta. Nu întotdeauna cele mai scumpe modele sunt cele mai potrivite pentru nevoile dvs. personale.

Măsuri de Siguranță pentru Frezele de Unghii Portabile

Utilizarea frezelor de unghii portabile necesită o atenție deosebită la siguranță pentru a preveni accidentele și deteriorarea unghiilor. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

 1. Prinderea Corectă și Controlul Vitezei: Este esențial să țineți freza ferm, dar fără a aplica o presiune excesivă. Utilizați viteza adecvată pentru tipul de lucrare pe care îl efectuați – viteze mai mici pentru unghii naturale și mai mari pentru unghii artificiale. Un control bun al vitezei ajută la prevenirea accidentelor și a deteriorării unghiilor.
 2. Alegerea Corectă a Capetelor de Freză (Bits): Folosiți capete de freză potrivite pentru materialul unghiei și pentru tipul de procedură. Capetele de freză nepotrivite pot cauza daune unghiilor sau pot fi ineficiente.

Măsuri de Siguranță pentru Frezele de Unghii Portabile

Riscuri Asociate cu Utilizarea Incorectă:

 • Forță Excesivă: Aplicarea unei presiuni prea mari cu freza poate duce la deteriorarea patului unghial natural și poate provoca durere sau disconfort.
 • Pilirea Excesivă: Pilirea excesivă a unghiei poate subția unghia, făcând-o fragilă și susceptibilă la rupere sau infecții.
 • Deteriorarea Patului Unghial: Utilizarea incorectă a frezei poate cauza zgârieturi, tăieturi sau alte leziuni ale patului unghial.

Riscuri Asociate cu Utilizarea Incorectă

Întreținerea Frezelor de Unghii Portabile pentru Operare Sigură și Eficace:

 • Curățarea Regulată: Curățați freza și capetele de freză după fiecare utilizare pentru a îndepărta reziduurile de unghii și piele.
 • Verificarea Echipamentului: Înainte de fiecare utilizare, verificați freza și accesoriile pentru a vă asigura că nu sunt deteriorate sau uzate. Înlocuiți capetele de freză uzate sau deteriorate.
 • Depozitarea în Siguranță: Păstrați freza și accesoriile într-un loc sigur, departe de umiditate și căldură excesivă.
 • Citirea Instrucțiunilor de Utilizare: Familiarizați-vă cu manualul de utilizare al frezei pentru a înțelege toate funcțiile și recomandările de siguranță.

Freze de unghii portabile vs freze de unghii clasice cu fir

Atunci când vine vorba de alegerea între o freză de unghii portabilă și una clasică cu fir, există mai multe aspecte de luat în considerare. Fiecare tip are avantajele și dezavantajele sale, în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului.

Freze de Unghii Portabile:

 1. Portabilitate: Cel mai mare avantaj al frezelor portabile este că pot fi ușor transportate și folosite oriunde, fără a fi nevoie de o sursă de energie electrică constantă.
 2. Conveniență: Sunt ideale pentru cei care călătoresc sau pentru tehnicienii de unghii care oferă servicii la domiciliul clientului.
 3. Flexibilitate: Permit utilizatorului să lucreze în spații unde accesul la prize poate fi limitat.
 4. Durata de Viață a Bateriei: Poate fi o limitare, deoarece necesită reîncărcare și poate avea o durată de viață mai scurtă în timpul utilizării intensive.

Freze de Unghii Clasice cu Fir:

 1. Putere și Stabilitate: Oferă o putere constantă și sunt adesea mai puternice decât modelele portabile. Nu există riscul ca bateria să se epuizeze în timpul utilizării.
 2. Durabilitate: Tind să fie mai durabile și mai potrivite pentru utilizare intensivă și continuă, cum ar fi într-un salon profesional.
 3. Precizie: Pot oferi o precizie mai mare și setări de viteză stabilă, ceea ce este esențial pentru lucrul detaliat și precis.
 4. Dependența de Sursa de Energie: Necesită o priză electrică, ceea ce limitează mobilitatea utilizatorului.

Alegerea între cele Două Tipuri:

 • Pentru Profesioniști în Saloane: Frezele clasice cu fir sunt adesea preferate datorită puterii și durabilității lor. Sunt ideale pentru utilizare continuă și oferă o performanță constantă.
 • Pentru Uz Casnic sau Mobil: Frezele portabile sunt excelente pentru cei care călătoresc sau au nevoie de flexibilitate în mișcare. Sunt, de asemenea, o alegere bună pentru cei care își fac manichiura acasă.

În concluzie, alegerea dintre o freză portabilă și una clasică cu fir depinde de nevoile specifice ale utilizatorului, de mediu în care va fi utilizată și de preferințele personale legate de confort și mobilitate.

Avatar photo

Lavinia Panait Informatii generale despre manichiura si pedichiura, unghii false, tendinte in nails art ale fiecarui sezon si metode de lucru ale unghiilor cu gel si acril Linkedin | Twitter | Pinterest | Youtube  

Lasă un comentariu